Bogdan D.

Moda

Долната облека – повеќе од само функционален дел од гардеробата

Bogdan D.
Долната облека, вклучувајќи ги парчињата како гаќички, боксерки, брaсиери и чорапи, често неоправдано се занемарува како “досадна” категорија на облекување. Но всушност, токму долната облека...
Moda

Машки пижами – удобност и стил за квалитетен сон

Bogdan D.
Мажите се повеќе ја сфаќаат важноста на квалитетните пижами за добар одмор. Изборот на вистинскиот модел кој обезбедува удобност и визуелен изглед може да го...
Moda

Женски гаќички: сите тајни за пронаоѓање на совршениот пар

Bogdan D.
Вовед во магичниот свет на женските гаќички Иако е мало парче долна облека, женските гаќички имаат голема моќ да ја трансформираат самодовербата на секоја жена...